Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, λέγοντας πως δεν έχουν δουλέψει μαζί.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως είναι με τα άτομα που έχουν βιαστεί, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά και τόνισε ότι «είναι δουλειά του δικαστηρίου να αποφασίσει και να τιμωρηθεί αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί».
«Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα…»
«Δεν έχουμε δουλέψει μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Θέλω όμως να πω κάτι γιατί, από τότε που συνέβησαν όλα αυτά και μας σόκαραν όλους, εγώ έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη σε αυτό το θέμα. Και την έχω από την αρχή αυτήν», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, εγώ θεωρώ ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να βγεις και να μιλήσεις. Να πεις τι; Δεν υπάρχει άποψη. Όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά, είσαι μαζί του και δεν υπάρχει άποψη σε αυτό. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να αποφασίσει και να τιμωρηθεί αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί. Οπότε δεν υπάρχει συζήτηση πάνω στο θέμα».
«Τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν όλα μαζί. Σκάει κάτι συνέχεια. Αλλά ίσως είναι αυτό που λέμε… «έπρεπε να συμβεί». Όταν αποδειχθεί, το ξαναλάεω, ότι είναι ένοχοι αυτοί οι άνθρωποι και βία δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά», συμπλήρωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας