Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Coachella Festival: Η τρομακτική στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει στο κενό κατά τη διάρκεια συναυλίας

Coachella Festival: Η τρομακτική στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει στο κενό κατά τη διάρκεια συναυλίας

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει ακόμη άγνωστη

Τον τρόμο σκόρπισε στους θεατές του Coachella Festival μία ακροβάτισσα η οποία έπεσε ξαφνικά κατακόρυφα στην σκηνή την ώρα συναυλίας.

Βίντεο από τη δεύτερη νύχτα του μουσικού φεστιβάλ  δείχνει τη σοκαριστική στιγμή που η χορεύτρια πέφτει αφού στριφογύριζε στον αέρα μέσα στην αμυδρά φωτισμένη σκηνή καθώς οι παρευρισκόμενοι χόρευαν με τη μουσική.

Η ακροβάτισσα φαίνεται να περιστρέφεται στον αέρα και καθώς ανοίγει το σεντόνι χάνει το κράτημά της και πέφτει κατακόρυφα ανάμεσα σε δύο ηχεία.

Η γυναίκα έμεινε ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε ορισμένοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν μέχρι να φτάσουν οι διασώστες και να την απομακρύνουν.

Το περιστατικό συνέβη περίπου 5 λεπτά μετά την έναρξη της παράστασής της, ενώ παραμένει ακόμη ασαφής ο λόγος της πτώσης της.

Το nypost.com σημείωσε ότι ένα νεαρό άτομο από το πλήθος λιποθύμησε όταν είδε τη γυναίκα να πέφτει, ενώ άλλοι έσπευσαν να σταματήσουν τον DJ που έπαιζε εκείνη την ώρα μουσική.

Η κατάσταση της  υγείας της παραμένει ακόμη άγνωστη.

Το τρομακτικό περιστατικό θύμισε σε πολλούς το δυστύχημα του 2019, όταν εργάτης βρέθηκε στο κενό την ώρα που έστηνε την σκηνή και δυστυχώς κατέληξε.

«Ήταν με την ομάδα μας για 20 χρόνια και έκανε αυτό που αγαπούσε.Ήταν ένας εργατικός και αγαπητός άνθρωπος που νοιαζόταν βαθιά για την ομάδα του» είχαν δηλώσει οι υπεύθυνοι του Coachella.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024