Γιώργος Καραϊβάζ: «Δύσκολες μέρες οι γιορτές» – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του
Η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου εξέφρασε την ιδιαίτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει τις γιορτινές αυτές ημέρες
Ένα συγκινητικό μήνυμα που αποτυπώνει τα συναισθήματα όσων πέρασαν τις γιορτές χωρίς τους αγαπημένους τους δημοσίευσε στα social media η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ.
Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ συγκινεί γι ακόμη μία φορά με το μήνυμα αγάπης της προς τον αδικοχαμένο σύζυγό της, υπενθυμίζοντας ότι το «Χριστός Ανέστη» είναι μια ευχή που παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό εκείνων που βιώνουν την απώλεια, και πως οι γιορτές είναι δύσκολες μέρες για τους λυπημένους.
Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:
«Χριστός Ανέστη, μια ευχή που στον καθένα μας παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό και ιδιαίτερα σ αυτούς που τούτες τις μέρες βιώνουν την απώλεια, την έλλειψη του αγαπημένου τους.
Δύσκολες μέρες οι γιορτές, τόσο φωτεινές και χαρούμενες για τους χαρούμενους αλλά για τους λυπημένους, βαριές μουντές άντε να περάσουν να μπούμε στην κανονικότητα. Για εμένα και για εκατομμύρια άλλους στον πλανήτη νομίζω πως με ανακούφιση λέμε άντε πέρασε και αυτό. Τέλος και πάλι στα ίδια όπως πριν χωρίς να χρειάζεται να φοράμε προσωπεία χαράς. Ε όχι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη ενώ μου λείπεις, δεν μπορώ να μαγειρεύω και να μη μου λες πω, πω τι έφτιαξες πάλι βρε νανάκι, δεν μπορώ οι άλλοι να κανονίζουν που θα πάνε διακοπές και εγώ να κοιτάζω τον τοίχο. Όμως όλα τα μπορώ, και κρέας πήρα από το αγαπημένο σου κρεοπωλείο και μαγείρεψα αυτό που άρεσε και τραπέζι κάναμε στην οικογένεια μας αγάπη μου και το φαγητό ήταν ποίημα όπως θα έλεγες, ότι είμαι γιγάντιο νανακι και όλα έγιναν. Μόνο που εγώ δεν ξέρω εάν ήμουν εδώ η προσπαθούσα να βρω τρόπο να πετάξω στα σύννεφα μήπως και σ’ ανταμώσω έστω για λίγο να πιαστούμε χέρι χέρι και να κάνουμε ένα τόσο δα Μικρούτσικο ονειράκι, μια αγκαλιά, ένα βλέμμα, ένα σιωπηλό σ αγαπώ.
Σ αγαπώ πολύ και μου λείπεις αφόρητα τόσο μα τόσο πολύ, Δεν μας άφησαν το περιθώριο να μπορέσω να σε βοηθήσω ούτε στο ελάχιστο ούτε μια στερνή αγκαλιά. Δυστυχώς μόνο σ έβλεπα πεσμένο μπρούμυτα ευθυτενή και αγέρωχο όπως πάντα ήσουν, ακόμα και οι σφαίρες δεν σε λύγισαν αγάπη μου, το κορμί σου ήταν τόσο ίσιο μα δεν πρόλαβα να σε δω πριν φύγεις στην αιωνιότητα, δεν πρόλαβα να σου πιάσω το χέρι. Καλό ταξίδι στους ουρανούς. Χριστός Ανέστη αγάπη μου».
- Κατρίνης: «Χωρίς κανόνες, διαφάνεια και στρατηγική η Ελλάδα επί Νέας Δημοκρατίας» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
- Πυροβολισμοί στην παραλία Bondi της Αυστραλίας: Δύο άντρες υπό κράτηση και πολλαπλά θύματα, σύμφωνα με την αστυνομία
- To άσυλο και οι ιστορίες του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442