Την Τραϊάνα Ανανία υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό της εκπομπής After Dark το βράδυ της Κυριακής στο OPEN. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια οδηγήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο περίφημο εξομολογητήριο όπου και πρόδωσε το πιο άβολο περιστατικό που έχει ζήσει στη σκηνή ενώ εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να βρεθεί ξανά σε περιοδεία.
Τι συνέβη όταν ήταν χορεύτρια που την έφερε σε άβολη θέση
Ειδικότερα, η Τραϊάνα Ανανία εξομολογήθηκε πως «στο παρελθόν εργαζόμουν σαν χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά και, όταν έβγαινα για να χορέψω, φορούσα πάντα κάτι σαν μπουρνουζάκι ή κάπα ή κάτι τέτοιο. Οπότε περνούσα μέσα από τον κόσμο με αυτό και, όταν ανέβαινα στη σκηνή, το άφηνα δίπλα, χόρευα και όταν κατέβαινα το ξανάβαζα. Μια φορά, λοιπόν, κατέβηκα από τη σκηνή και μου το είχαν κλέψει».
«Μετά πήγα με το βρακί πίσω και πέρασα μέσα από τον κόσμο… με το βρακί και το σουτιέν! Ήταν πολύ άβολο και πολύ κακό! Αυτός που το έκανε να κάει στην κόλαση».
«Έχω μετανιώσει για συνεργασία που έχω κάνει και δεν θα ξαναπήγαινα περιοδεία. Μία περιοδεία έχω πάει και μπορείτε να την βρείτε στο google ποια είναι. Ήταν πολύ κακό και πατριαρχικό και ανδροκρατούμενο το όλο κλίμα και κακή ποιότητα» πρόσθεσε, ακόμα, η Τραϊάνα Ανανία στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας