Αν και αποκλείστηκε πολύ νωρίς από του τουρνουά του Μαϊάμι (μόλις στον πρώτο γύρο), η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε μία θέση στην Παγκόσμιά κατάταξη.
Η Πρωταθλήτρια μας πλέον είναι το νούμερο 9 στον κόσμο και η λογική λέει ότι θα κερδίσει κι άλλους βαθμούς, αφού ξεκινάει η χωμάτινη σεζόν με την ίδια να είναι πολύ δυνατή σε αυτή την επιφάνεια.
Από εκεί και πέρα στην πρώτη θέση παρέμεινε η Ίγκα Σβιόντεκ, ενώ μεγάλη άνοδο παρουσίασε η Πέτρα Κβίτοβα -κι αυτό λόγω της νίκης της σε 1000αρι τουρνουά μετά από πέντε χρόνια- που πλέον είναι στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης για πρώτη φορά μετά το 2021.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.