Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Σελένα Γκόμεζ - Η νέα της εικόνα, το bullying για τα κιλά της και η αποστομωτική απάντηση

Συγκλονίζει η Σελένα Γκόμεζ – Η νέα της εικόνα, το bullying για τα κιλά της και η αποστομωτική απάντηση

Συγκλονίζει η Σελένα Γκόμεζ μιλώντας για την υγεία της. Η απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Με τη Σελένα Γκόμεζ να γίνεται στόχος για το βάρος της, η 30χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα συμβαίνουν και έχουν αλλάξει τη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Η Σελένα Γκόμεζ, μιλώντας για το βάρος που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα και τα δικά της προβλήματα υγείας, θέλησε να ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως αισθάνονται άσχημα για ό,τι περνάνε στη ζωή τους.

«Όταν παίρνω τα φάρμακα αυτά, είναι πολύ φυσιολογικό να έχω κατακράτηση. Όταν τα κόβω, χάνω βάρος. Θέλω να ενθαρρύνω οποιονδήποτε εκεί έξω νιώθει ντροπή για αυτό που περνάει. Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ιστορία. Θέλω να ξέρετε ότι είστε όμορφοι, είστε υπέροχοι. Ναι, έχουμε μέρες που ίσως νιώθουμε σκ@τά, αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου. Τα φάρμακά μου είναι σημαντικά και πιστεύω πως είναι αυτά που με βοηθούν στην κατάστασή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε live της στο TikTok. «Δεν είμαι μοντέλο και δεν θα γίνω ποτέ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση της Σελένα Γκόμεζ

Η Σελένα Γκόμεζ δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια στα social media για το βάρος που έχει πάρει, καθώς είχαν συνηθίσει μια διαφορετική εικόνα πριν από μερικά χρόνια.

Έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός πως πάσχει από λύκο. Μια ασθένεια για την οποία χρειάζεται να παίρνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που οδηγεί σε αύξηση του βάρους της. Η ίδια δεν αγχώνεται για αυτό και συμβουλεύει και τους θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο αν αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο.

Η Σελένα Γκόμεζ είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού εξαιτίας της ασθένειάς της, ενώ λόγω του λύκου νοσηλεύτηκε για μερικές εβδομάδες το 2014. «Ήθελα τόσο πολύ να πω ότι δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία… Κλείστηκα στον εαυτό μου μέχρι να αποκτήσω ξανά την αυτοπεποίθησή μου» δήλωνε χαρακτηριστικά στο Billboard το 2015.

Ήταν το 2018 που η Σελένα Γκόμεζ υπέστη ψυχωσικό επεισόδιο. Ένα περιστατικό που οδήγησε και στη διάγνωση για διπολική διαταραχή, άγχος και κατάθλιψη. «Δεν το εύχομαι σε κανέναν, αλλά το ψυχωσικό επεισόδιο, όσο επώδυνο και αν ήταν, οδήγησε στην ανακάλυψη της διάγνωσής μου. Αναζήτησα βοήθεια. Πιστεύω στη φαρμακευτική αγωγή. Έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου», δήλωνε χαρακτηριστικά στους Times πριν από λίγους μήνες.

«Ελπίζω ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι. Δεν ντρέπομαι και θέλω να συνεχίσω να είμαι ειλικρινής με το ταξίδι μου γιατί νιώθω πως δεν έχω τίποτα να κρύψω», υπογράμμιζε η διάσημη τραγουδίστρια.

Τα αρνητικά σχόλια και τα δάκρυα

Τα αρνητικά σχόλια, όπως έχει εκμυστηρευτεί, δεν την άφησαν ανεπηρέαστη. «Είπα ψέματα. Ανέβαζα μια φωτογραφία και έλεγα: «Δεν έχει σημασία. Δεν δέχομαι αυτά που λέτε»», σημείωσε χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ Dear και εξομολογήθηκε ότι μετά κλεινόταν στο δωμάτιό της και έκλαιγε.

Η Σελένα Γκόμεζ διαγνώστηκε με λύκο το 2014, με αποτέλεσμα να πάρει βάρος λόγω της φαρμακευτικής αγωγής. Έπεσε θύμα bullying για τα κιλά της, με την ίδια να αισθάνεται ντροπή για το σώμα της. «Με ντρόπιαζαν επειδή είχα πάρει βάρος εξαιτίας του λύκου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024