Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζάστιν Μπίμπερ: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του, 8 μήνες μετά τη διάγνωση με σπάνιο σύνδρομο

Τζάστιν Μπίμπερ: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του, 8 μήνες μετά τη διάγνωση με σπάνιο σύνδρομο

Τον Ιούνιο ο τραγουδιστής είχε αναγκαστεί να αναβάλει την περιοδεία του, εξαιτίας παράλυσης του προσώπου του

Οι φανς του Τζάστιν Μπίμπερ σίγουρα δεν μπορούν να ξεχάσουν την στιγμή που ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδηγούσαν στο να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Τότε ο πασίγνωστος τραγουδιστής είχε διαγνωσθεί τότε με ένα σύνδρομο, το οποίο φέρει το όνομα Ramsay Hunt και πρόκειται στην ουσία για έναν έρπητα ζωστήρα, ο οποίος όταν ενεργοποιείται, προκαλεί παράλυση σε ορισμένα σημεία του προσώπου, τα οποία βρίσκονται κοντά στο αυτί.

Το συγκεκριμένο σύνδρομο μάλιστα, έχει και επιπλοκές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην απώλεια της ακοής και στη μόνιμη μυϊκή αδυναμία του προσώπου. Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει τότε o Τζάστιν, δεν μπορούσε να κουνήσει το μισό μέρος του προσώπου, να κλείσει το ένα του βλέφαρο, όπως επίσης και να χαμογελάσει από τις δύο μεριές.

Το αποτέλεσμα ήταν το μισό πρόσωπό του να κινείται κανονικά και το άλλο μισό να μένει ακίνητο.

«Αυτό είναι αρκετά σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να χαλαρώσω και ελπίζω να καταλάβετε. Θα χρησιμοποιήσω αυτό το διάστημα για να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω και να επανέλθω στο 100%, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα» είχε δηλώσει τότε.

Το νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Πλέον όμως, τα νέα σχετικά με την υγεία του, φαίνεται να είναι καλύτερα για τον τραγουδιστή, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει να μπορεί να κουνήσει και τα δύο του μάτια, καθώς επίσης και να χαμογελάσει πλατιά.

Με αυτό το βίντεο ο τραγουδιστής θέλησε να δείξει την κινητικότητα του προσώπου του, η οποία έχει επανέλθει, ενώ παράλληλα έγραψε: «Περιμένετε», προετοιμάζοντας τους fans πως κάτι ετοιμάζει, τώρα που η υγεία του είναι καλύτερη.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024