Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζάστιν Μπίμπερ: Ανησυχία για την υγεία του - Ακύρωσε ξανά την περιοδεία του

Τζάστιν Μπίμπερ: Ανησυχία για την υγεία του – Ακύρωσε ξανά την περιοδεία του

Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί λόγω του συνδρόμου Ramsay Hunt

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φανς του Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς ο Καναδός ποπ σταρ ακύρωσε τις περισσότερες συναυλίες από την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία του, Justice World Tour.

Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί οι εμφανίσεις του στην Αριζόνα, την Ιρλανδία, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, την Αυστραλία και την Πολωνία. Τα sites έκδοσης εισιτηρίων έχουν ανανεώσει τις σελίδες τους και έχουν γνωστοποιήσει ό πως οι συναυλίες δεν θα πραγματοποιηθούν. Επίσης, όλες οι ημερομηνίες των σόου που είχαν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Μπίμπερ έχουν αφαιρεθεί.

«Αισθάνεται απαίσια»

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, οι συναυλίες ακυρώθηκαν μετά από πίεση των γιατρών του, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με το σύνδρομο Ramsay Hunt.

«Ο Τζάστιν είναι εύθραυστος και έχει εξαντληθεί τον τελευταίο καιρό. Του είπαν ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και δεν του έμεινε άλλη επιλογή», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του 29χρονου ποπ σταρ.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνεται απαίσια γι’ αυτό. Γνωρίζει ότι επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους που πραγματικά στηρίζονται πάνω του και έχει δεσμευτεί να βεβαιωθεί ότι όλοι τους είναι καλά».

Το άτομο αυτό ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο διάστημα η επιδείνωση της υγείας του έχει ανησυχήσει την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ.

«Για τόσα πολλά χρόνια, ο Τζάστιν ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να τον βλάψει. Αλλά μετά την αρρώστια, του έγινε τόσο σαφές ότι δεν είναι» είπε.

Ο καλλιτέχνης στις 10 Ιουνίου 2022 δημοσιοποίησε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt σοκάροντας τους θαυμαστές του.

Ο 29χρονος τραγουδιστής σε βίντεό του ανέφερε πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι αλλά ούτε και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε τότε να αναβάλει τις επόμενες εμφανίσεις του, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα και να αναρρώσει.

Παρόλα αυτά έκανε μια προσπάθεια και πραγματοποίησε μια σειρά συναυλιών στην Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Τορόντο. Τώρα όμως αναγκάζεται να διακόψει τα σόου του εκ νέου.

Είπε συγκεκριμένα στο βίντεό του: «Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου.

Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε.

Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024