Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χουλιάν Άλβαρεζ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή θα συνεχίσει να φορά την φανέλα των «πολιτών» μέχρι το 2028.
«Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για εμένα και την οικογένειά μου. Είναι κατι το φανταστικό που μια ομάδα όπως η Σίτι μου έχει δείξει τόση εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη μου σεζόν εδώ, αλλά έχω πολλά ακόμα να κάνω. Ξέρω ότι μπορώ και καλύτερα και η Σίτι μου προσφέρει όλα όσα χρειάζομαι για να εκπληρώσω τις προσδοκίες μου.
Θέλω μα ευχαριστήσω τον μάνατζέρ μου, τους προπονητές και όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα και δουλεύουν από πίσω και έχουν κάνει τόσα πολλά για εμένα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Είναι μια ομάδα που προσέχει τους παίκτες της και νιώθω ότι με υποστηρίζουν όσο δεν πάει όσο χρόνο είμαι εδώ. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο να τα πάω καλύτερα και να βοηθήσω τη Σίτι να κερδίσει τίτλους», ανέφερε ο Άλβαρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του.
Contract extension secured for our World Cup champion! 🔒💙@julianalvarezzz ✍️
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.