Μίτσελ: «Παίξαμε σαν να έχουμε μπει στα πλέι οφ»
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ευρεία νίκη των Πειραιωτών απέναντι στον Λεβαδειακό και εξέφρασε την ικανοποιήσου για την εμφάνιση της ομάδας του.
Στους… έξι ανέμους σκόρπισε τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν την ομάδα της Βοιωτίας με 6-0, για την 25η αγωνιστική της Super League.
Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Μίτσελ, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του αντιμετώπισε το παιχνίδι σαν να ήταν αγώνας για τα πλέι οφ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους με σεβασμό. Σήμερα παίξαμε σαν να έχουμε μπει στα playoffs. Η ομάδα με ενδιαφέρει περισσότερο όχι η ατομική εμφάνιση.
Σήμερα η ομάδα ήταν σημαντική, γιατί εκτός από τα γκολ κρατήσαμε το μηδέν και όποτε χρειάστηκε η άμυνά μας και ο τερματοφύλακας μας ήταν εκεί».
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του
- Το respect του ΛεΜπρόν στην «υπόκλιση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον»
- Κέρκεζ: «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Ολυμπιακός, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής του»
- Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 1-4: Κακή εμφάνιση για τις «ασπιρίνες» πριν τον Ολυμπιακό (vid)
- Έργα τέχνης στο χορτάρι
- Λουτσέσκου: «Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που παίζουμε καλά» – Η απάντησή του για Ζαφείρη και Κωνσταντέλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442