Στα Τέμπηθα μεταβεί σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από το τραγικό δυστύχημα με τρένο το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου όλο το βράδυ και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις.
Στο σημείο του δυστυχήματος θα βρεθεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ αυτή την ώρα μεταβαίνει στην περιοχή ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.
«Συγκλονισμένος» από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Οπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας, είναι «αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα. Συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες».
Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) March 1, 2023
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.