Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Έτοιμος για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός που θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.
Εκτός από αυτό το παιχνίδι έμεινε ο Χάμες Ροντρίγκες που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί αλλά και ο Γιαν Εμβιλά ο οποίος είναι τραυματίας. Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έτσι ούτε αυτός θα είναι διαθέσιμος.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).
Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.