Ο Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος ξανά και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην μπασκετική του καριέρα. Οι επιλογές για τον 27χρονο παίκτη είναι περιορισμένες, ενώ υπάρχει πάντα στο τραπέζι το σενάριο της επιστροφής στην Ευρώπη και την Euroleague.
O πρώην παίκτης των ερυθρολεύκων έχει τη δυνατότητα της επιστροφής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αρκεί να γίνει έως και την 1η Μαρτίου. Τότε εκπνέει η προθεσμία ενίσχυσης για τις ομάδες της Euroleague.
Ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε φέτος σε 17 ματς της G-League και είχε κατά μέσο όρο 24.4 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 2.8 λάθη, σουτάροντας με 46% στα δίποντα, 47% στα τρίποντα και 84% στις βολές.
Θυμίζουμε, πως το περασμένο διάστημα, ο 27χρονος παίκτης είχε συνδεθεί πολλάκις τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με άλλες κορυφαίες ομάδες της Euroleague.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με την ασίστ που έδωσε στο πρώτο γκολ της Γκενκ, άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του, προκειμένου να κερδίσει με 2-0 στο δύσκολο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.