Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», ο νέος ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχέδιο Cattedrale για ανοικοδόμηση νέου γηπέδου μαζί με την Ίντερ, μακριά από το «Σαν Σίρο».
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, ο Καρντινάλε έχει κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη συνεργασία, εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί αυτήν την περίοδο στο στρατόπεδο των «νερατζούρι».
Η Ίντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα δάνειο ύψους 292 εκατομμυρίων ευρώ από την Oaktree Capital Management, στο οποίο περιλαμβάνεται και ετήσιο επιτόκιο 12% μέχρι την εξόφληση και το 2024. Αν δεν καταφέρουν να εξοφλήσουν το ποσό, τότε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας θα περάσει στην Oaktree.
Ένας ακόμα λόγος που η Μίλαν επιθυμεί να φτιάξει δικό της γήπεδο είναι οι νέες απαιτητικές προϋποθέσεις που έθεσε το τοπικό διοικητικό συμβούλιο, που πλέον ζητάει γήπεδο 70 χιλιάδων θέσεων και 40 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση της γειτονιάς του «Σαν Σίρο».
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.