Μίλαν – Τότεναμ 1-0: Ο Ντίαθ «καθάρισε» για τους Ιταλούς
Το γκολ του Μπραίμ Ντίαθ στο 7ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει στη Μίλαν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Τότεναμ και να αποκτήσουν οι «ροσονέρι» μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει τη ρεβάνς.
Η Μίλαν νίκησε την Τότεναμ με 1-0 για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση της φάσης των «16» του Champions League, χάρη στο γκολ του Μπραΐμ Ντίαθ στο 7ο λεπτό του αγώνα.
Στις 8 Μαρτίου η ρεβάνς στο Λονδίνο, όπου θα κριθεί το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους πρωταθλητές Ιταλίας που βρήκαν γκολ… από τα αποδυτήρια.
Συγκεκριμένα στο 7ο μόλις λεπτό, μετά από φάση διαρκείας και αφού ο Φόρστερ έκανε τρομερή διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Τεό Ερναντές και Ντίαθ, ο δεύτερος κατάφερε τελικά να κάνει το 1-0 από κοντά και να βάλει… φωτιά στο Σαν Σίρο.
Παρά το γρήγορο γκολ οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δώσουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι, με τους Λονδρέζους να αναλαμβάνουν τα ηνία και να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν με αξιώσεις τα καρέ του Ταταρουσάνου, μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.
Εκεί η ομάδα του Κόντε έγινε απειλητική σε τρεις περιπτώσεις, με τον Ρουμάνο να έχει απαντήσεις αλλά καμία δεν καταγράφηκε, καθώς υπήρχαν υποδείξεις για οφσάιντ.
Στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» ισορρόπησαν εμφανώς, και κράτησαν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους, αλλά ούτε εκείνοι μπορούσαν να δημιουργήσουν με ευκολία τις ευκαιρίες για να φτάσουν και σε ένα 2ο γκολ, μέχρι το 72′ όπου ο Ντε Κέτελαρ από κοντά και ο Ντίαθ στην αμέσως επόμενη φάση δεν βρήκαν δίχτυα.
Η Τότεναμ έκανε την ύστατη προσπάθεια στο φινάλε αλλά δεν κατάφερε να διασώσει τίποτα και έφυγε με την ήττα από την Ιταλία, αλλά με το 1-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του Μαρτίου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.