Το VAR έσωσε τη Γιουβέντουςαπό την γκέλα, με τη Μεγάλη Κυρία να επικρατεί της Φιορεντίνα στο Τορίνο (1-0).
Τα νεύρα ήταν τεντωμένα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να πρωταγωνιστεί σε ένα «χοντρό» επεισόδιο.
Οπαδός της Γιουβέντους έβριζε τους παίκτες, με τον έμπειρο κόουτς να γίνεται πυρ και μανία και να του απαντά σε έντονο ύφος: «Βούλωσε το και κατέβα κάτω. Ποιο είναι το πρόβλημα σου;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έξαλλος Αλέγκρι.
«Είμαι θυμωμένος γιατί λυπάμαι που παίκτες όπως ο Κεν, ο Ντε Σίλιο και ο Παρέδες αποδοκιμάζονται επειδή βρισκόμαστε σε μια περίπλοκη στιγμή και όλοι δίνουν τα πάντα. Ο
ι αποδοκιμασίες είναι δεκτές όταν χάνεις, όπως συνέβη μετά την ήττα στη Μόντσα, αλλά το να μπουκάρεις έναν παίκτη μόνο με το όνομα δεν είναι δίκαιο», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Γιουβέντους.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)