Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «Opap Arena» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Όπως είναι λογικό, το ματς αναμένεται να είναι sold out αφού η ζήτηση από το κόσμο της Ένωσης είναι πολύ μεγάλη.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου (20.30), στην OPAP ARENA.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.
Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.