Ο Άρης επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με σκορ 1-0 και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για την αναμέτρηση όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως έπαιξαν με τη νοοτροπία που ίδιος επιθυμούσε.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Άλαν Πάρντιου:
«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε με τη νοοτροπία που ήθελα, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κατεβάσαμε στροφές.
Κάναμε δύο καλές νίκες στα τελευταία παιχνίδια, πήραμε την πρόκριση και έτσι έχουμε πολλή αυτοπεποίθηση και πάμε έτοιμοι στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό».
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μπίλι Χάρις με (2-1), μετά από μία ένα φοβερό παιχνίδι και μία συγκλονιστική ανατροπή, κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη media day της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (06/01, 21:15), για ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ των Πράσινων.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.