Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 75-82: Επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή η Μπάρτσα
Η Βιλερμπάν έβαλε πολύ δύσκολα στην Μπαρτσελόνα η οποία κατάφερε όμως να φύγει με νίκη 82-75 από το «Astroballe» κι έπιασε στην πρώτη θέση τις Ρεάλ και Μονακό.
Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα στην Euroleague, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να επικρατεί με 82-75 της Βιλερμπάν στη Γαλλία κι έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τις Ρεάλ και Μονακό. Στο 12-6 οι Καταλανοί, στο 6-12 η ομάδα του Πάρκερ.
O Μίροτιτς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους «μπλαουγκράνα», με τον Χίγκινς να έχει 16 πόντους και 4 ασίστ. Για τη Βιλερμπάν, ο Φαλ είχε 23 πόντους και ο Μάθιους 17, αλλά δεν ήταν αρκετοί.
Η Βιλερμπάν είχε ένα μικρό προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (15-11), αλλά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί ακόμα και με +11 (26-37, 18′) λίγο πριν το ημίχρονο.
Οι Γάλλοι ξαναμπήκαν στο ματς στην τρίτη περίοδο όπου μείωσαν στους τρεις (60-63), προσπέρασαν με 68-67 στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά με μπροστάρη τον Χίγκινς η Μπάρτσα προηγήθηκε με +5 (73-78) περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος και πήρε τελικά τη νίκη με 82-75.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.