Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα ματς που προσφέρει πολλά στον Μίτσελ

Ένα ματς που προσφέρει πολλά στον Μίτσελ

Η ρεβάνς με τους Περιστεριώτες είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πειραιώτες και αναφερόμαστε στον τρόπο με τον οποίο θ’ αντιμετώπιζαν το παιχνίδι οι παίκτες που θα επέλεγε ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός είχε επί της ουσίας εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου από το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο, όταν είχε επικρατήσει στο Καραϊσκάκη με 4-1.

Η ρεβάνς με τους Περιστεριώτες είχε όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πειραιώτες και αναφερόμαστε στον τρόπο με τον οποίο θ’ αντιμετώπιζαν το παιχνίδι οι παίκτες που θα επέλεγε ο Μίτσελ.

Το ζητούμενο για τον Ισπανό τεχνικό ήταν να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Σίγουρα ο προπονητής των πρωταθλητών είδε θετικά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σίγουρα θα ήθελε να δει και την αποφυγή κάποιων λαθών που επέτρεψαν στον Ατρόμητο να σκοράρει δύο φορές.

Τα καλά νέα για τον Μίτσελ είναι ότι η ομάδα του έπαιξε στο… μισό γήπεδο τον Ατρόμητο μετά το δέκατο λεπτό και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι ερυθρόλευκοι αιφνιδιάστηκαν με το γκολ που πέτυχε νωρίς ο Τζοβάρας αλλά από το 10΄ μέχρι το 45’ έβγαλαν αντίδραση κι έδειξαν ωραία πράγματα.

Είχε καλή δημιουργία ο Ολυμπιακός και έβγαλε πολλές φάσεις στην εστία του Ατρόμητου γεγονός που σίγουρα ικανοποίησε τον προπονητή των ερυθρόλευκων.

Ο Μίτσελ είδε την ομάδα του να φτιάχνει έξι καλές φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος.

Είδε τον Ολυμπιακό να σκοράρει δύο φορές και να αντιδρά άμεσα στο γκολ του Ατρόμητου, με το γκολ μάλιστα του Μαρσέλο να είναι χάρμα ιδέσθαι.

Θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος και στην μεγάλη συνεισφορά του Μπουχαλάκη στο «χτίσιμο» επιθέσεων του Ολυμπιακού με βαθιές πάσες πίσω από τη μεσαία γραμμή.

Ο Μπουχαλάκης έπαιξε δίπλα στον Σισέ αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δημιουργήσει ωραίες επιθέσεις με μακρινές μεταβιβάσεις.

Η πάσα μάλιστα του έμπειρου μέσου στον Μαρσέλο λογίζεται ασίστ, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού κατάφερε με ωραίο σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν διάθεση, είχαν καλό ρυθμό και κυνήγησαν τα γκολ με επιμονή.

Θα πρέπει βεβαίως να τονίσουμε και κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στον προπονητή του Ολυμπιακού κι αυτό ήταν τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Είναι σίγουρο ότι ο Μίτσελ θα περίμενε καλύτερη αντίδραση από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και στα δύο γκολ του Ατρόμητου.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν να κρατήσουν αρκετά θετικά στοιχεία από τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο και αυτό είναι ένα καλό νέο για τον προπονητή των πειραιωτών ενόψει της συνέχειας.

Τέτοια παιχνίδια έχουν να προσφέρουν πολλά σε έναν προπονητή και δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Μίτσελ είδε αυτά που ήθελε στο Περιστέρι και τα θετικά ήταν σίγουρα περισσότερα.

Και είναι μεγάλη υπόθεση για τον προπονητή των πειραιωτών ότι είδε να επιστρέφουν μετά από τραυματισμούς ο Βαλμπουενά και ο Βρουσάι.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024