Πρόωρα ολοκληρώθηκε η θητεία του Τζος Μπόουλερ στον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός του Άγγλου εξτρέμ τερματίστηκε από τους Πειραιώτες, με τον 23χρονο άσο να μην μένει για πολύ όμως στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.
Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραχώρησε τον Μπόουλερ δανεικό στην Μπλάκπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ασφαλώς και δεν πρόκειται για άγνωστο περιβάλλον για τον ποδοσφαιριστή αφού εκεί αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22. Με τον Ολυμπιακό ο Μπόουλερ έπαιξε για μόλις επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να κερδίσει ποτέ θέση βασικού.
Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ:
«Ο Τζος Μπόουλερ έκλεισε στη Μπλάκπουλ με δανεισμό έως το τέλος της σεζόν μετά από αμοιβαία συμφωνία για τερματισμό του δανεισμού του με τον Ολυμπιακό. Ευχόμαστε στον Τζος καλή συνέχεια για το υπόλοιπο της σεζόν».
Josh Bowler has joined @BlackpoolFC on loan for the rest of the season following the mutual termination of his loan deal with @olympiacosfc.
We wish Josh well for the remainder of the campaign. 🤝
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.