Πρόωρα ολοκληρώθηκε η θητεία του Τζος Μπόουλερ στον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός του Άγγλου εξτρέμ τερματίστηκε από τους Πειραιώτες, με τον 23χρονο άσο να μην μένει για πολύ όμως στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.
Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραχώρησε τον Μπόουλερ δανεικό στην Μπλάκπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ασφαλώς και δεν πρόκειται για άγνωστο περιβάλλον για τον ποδοσφαιριστή αφού εκεί αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22. Με τον Ολυμπιακό ο Μπόουλερ έπαιξε για μόλις επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να κερδίσει ποτέ θέση βασικού.
Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ:
«Ο Τζος Μπόουλερ έκλεισε στη Μπλάκπουλ με δανεισμό έως το τέλος της σεζόν μετά από αμοιβαία συμφωνία για τερματισμό του δανεισμού του με τον Ολυμπιακό. Ευχόμαστε στον Τζος καλή συνέχεια για το υπόλοιπο της σεζόν».
Josh Bowler has joined @BlackpoolFC on loan for the rest of the season following the mutual termination of his loan deal with @olympiacosfc.
We wish Josh well for the remainder of the campaign. 🤝
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Σερβία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τις δύο θητείες του, αλλά και στο Βασίλη Σπανούλη και τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Άρης τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Καμερουνέζου χαφ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1.300.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.