Η διοίκηση της Λέστερ επιβεβαίωσε πως είναι σε επαφές με την Αρσεναλ για την παραχώρηση του Γιούρι Τίλεμανς. Ο 25χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε το καλοκαίρι στη Λέστερ, αλλά θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι κοντά σε συμφωνία με την Αρσεναλ.
Η Λέστερ καταλαβαίνει τη φιλοδοξία του να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως τελικά θα φύγει, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» έχει συμφωνήσει με την Αρσεναλ, η οποία θα δαπανήσει περίπου 30 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.
Ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ. Οι υπογραφές αναμένεται να μπουν τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά της η Λέστερ κινείται για την απόκτηση του Αζεντίν Ουνάχι από την Ανζέ. Ο 22χρονος Μαροκινός μέσος ήταν από τις μεγάλες αποκαλύψεις στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Australian Open και παράλληλα φρόντισε να προσφέρει ήδη έναν από τους καλύτερους πόντους της σεζόν, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τον... εαυτό της!
Η Euroleague φαίνεται πως θα μπει σε μια νέα περίοδο, με διαφορετικό format και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και από την επόμενη σεζόν – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τις ομάδες και τη δέσμευση στην Ένωση Παικτών.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 16:00 σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς τον Κέντρικ Ναν στη σύνθεσή τους.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.