Ρεβάνς, κούπα και χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship του Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2) και κατέκτησε τον τίτλο στο Αμπου Ντάμπι, ενώ παράλληλα πήρε ρεβάνς για την ήττα από τον Ρώσο στα ATP Finals, αλλά και 250.000 €.
Αυτό ήταν το ποσό που θα μπει στον τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνα τενίστα για τις νίκες που πέτυχε στο Αμπου Ντάμπι απέναντι σε Κάμερον Νόρι, Κάσπερ Ρουντ και Αντρέι Ρούμπλεφ μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Τρεις τενίστες κορυφαίου επιπέδου, τους οποίους ο συμπατριώτης μας νίκησε και κατάφερε να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του Mubadala World Tennis Championship.
Ένα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Στέφανο να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις και να φτάνει σχετικά άνετα στον τίτλο.
Ο 24χρονος τενίστας έβγαλε στο κορτ όσα δουλεύει στις προπονήσεις με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο και πλέον πάει… φουριόζος στην Αυστραλία για τα πρώτα μεγάλα τουρνουά του 2023. Ο Στέφανος, μαζί με τους υπόλοιπους κορυφαίους Ελληνες τενίστας, αλλά και τις καλύτερες Ελληνίδες τενίστριες, στις 29 Δεκεμβρίου θα αγωνιστούν στο νεοσύστατο United Cup (Περθ, σ.σ νέο μεικτό event) που διοργανώνουν ATP και WTA.
Ένα τουρνουά στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να βρει ρυθμό ενόψει του Αυστραλιανού Οπεν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-21 Ιανουαρίου στην Μελβούρνη. Ένα από τα αγαπημένα τουρνουά του Ελληνα τενίστα και αναμφίβολα το Grand Slam που έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του ο συμπατριώτης μας.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.