Νέα Ιωνία: Ανακατασκευάζεται εγκαταλελειμμένος βρεφονηπιακός σταθμός
Πλήρη ανακατασκευή θα γίνει σε έναν εγκαταλελειμμένο βρεφονηπιακό σταθμό στη Νέα Ιωνία, με σκοπό σύντομα να είναι ασφαλής και λειτουργικός προκειμένου να φιλοξενήσει βρέφη.
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής για την επανάχρηση του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, προκειμένου μετά από πολλά χρόνια να γίνει ξανά λειτουργικός, σύγχρονος και ασφαλής χώρος υποδοχής των βρεφών της πόλης.
Πρόκειται για ένα μεγάλο κτίριο, απέναντι από τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλλει στην κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των οικογενειών του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions