Όμως στο εσωτερικό του σπιτιού βρισκόταν η οικιακή βοηθός, την οποία οι δράστες την έδεσαν προκειμένου να δράσουν ανενόχλητοι.
Οι δράστες έμειναν στο σπίτι για περίπου 4 ώρες, μεταφέροντας μάλιστα την οικιακή βοηθό από δωμάτιο σε δωμάτιο, για να κάνουν πιο εύκολη τη «δουλειά» τους.
Αποτέλεσμα ήταν να φύγουν από το σπίτι έχοντας πάρει έργα τέχνης μεγάλης χρηματικής αξίας.
Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρισκόταν στο εξωτερικό, όταν έγινε το συμβάν και ειδοποιήθηκε για τη διάρρηξη και επέστρεψε. «Εμείς ήμασταν στο εξωτερικό και μας ειδοποίησαν ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι, γυρίσαμε και βρήκαμε το σπίτι αναστατωμένο. Λείπουν πολλά πράγματα από το σπίτι» τόνισε μιλώντας στον Alpha.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας