Με νίκη τελείωσε τις υποχρεώσεις της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του φετινού Europa League επικρατώντας εκτός έδρας 0-1 της Ρεάλ Σοδιεδάδ ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο και τερμάτισαν δεύτεροι.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της αγγλικής ομάδας και μοίρασε μάλιστα και την ασσίστ στο γκολ του νεαρού Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μπήκε στο στόχατρο της μασκότ των γηπεδούχων.
Η μασκότ των Βάσκων αποφάσισε να τρολάρει τον Πορτογάλο και μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του. Στο «πείραγμα» του 37χρόνου επιθετικού συμμετείχε και η κερκίδα καθώς την στιγμή που η μασκότ έκανε τον πανηγυρισμό του CR7, οι φίλοι της ισπανικής ομάδας φώναζαν «siuu».
The Real Sociedad mascot went full Cristiano Ronaldo 😂
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους «8» του Conference League, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στην 10η θέση του UEFA Ranking. Δείτε τι θα σημαίνει αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.