Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τις προηγούμενες μέρες σχολίασε με αρνητικό τρόπο τον Έρλινγκ Χάαλαντ τονίζοντας ότι έχει αρνητική επιρροή στον Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Ισπανός τεχνικός απάντησε στο σχόλιο του Σουηδού σταρ με αρκετή δόση ειρωνείας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσφορία του για τη συγκεκριμένη δήλωση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Έχει δίκιο. Σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το κλαμπ, ο εγωϊσμός μου είναι πάνω από κάθε άλλον. Δεν μου αρέσει όταν ο Χάλαντ πετυχαίνει τρία γκολ και όλα όσα κάνει. Ζηλεύω. Ειλικρινά, ζηλεύω. Του λέω «Έρλινγκ, σε παρακαλώ μη βάζεις άλλα γκολ, διαφορετικά η Sun και η Daily Mail δεν θα μιλούν για μένα»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.