Καλά είναι τα νέα για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι θα είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Εκτός έμεινε ο Αχιλλέας Πούγγουρας που ακολούθησε ειδική θεραπεία.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» της προσεχούς Κυριακής.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες, πιεστικά παιχνίδια με τη μπάλα και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας».
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.