Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Αραμπί: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, ώστε να έχουμε αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι»

Ελ Αραμπί: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, ώστε να έχουμε αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι»

Όλα όσα είπε ο Ελ Αραμπί για τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στο Europa League κόντρα στη Ναντ, αλλά και για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν, υποδεχόμενος της Πέμπτη (3/11, 19.45) το βράδυ την Ναντ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Παραμονές του ματς τους παίκτες των ερυθρόλευκων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Μαροκινό φορ, να τονίζει πως στόχος της ομάδας του Μίτσελ, είναι μια καλή εμφάνιση κόντρα στους Γάλλους, η οποία θα τους δώσει την κατάλληλη ώθηση εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (6/11).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε πολύ καλά. Έχουμε 2 σημαντικά παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς στο Γιουρόπα και μετά στο ντέρμπι και έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για το αν ονειρεύεται να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Υπάρχει μία πιθανότητα. Ο κάθε παίκτης ονειρεύεται να είναι στο Παγκόσμιο. Το ελπίζω να είμαι στη λίστα, που δεν έχει βγει. Πρώτα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς αύριο. Μετά είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε μία νίκη εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και να μειώσουμε τη διαφορά».

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: «Ναι πραγματικά είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση στο Πρωτάθλημα αλλά πριν έχουμε το αυριανό παιχνίδι. Είναι η 1η φορά που συμβαίνει αυτό όσο είμαι εγώ. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη με Ναντ αλλά και με Παναθηναϊκό. Πολλές ομάδες αποκλείονται στο τέλος της διοργάνωσης. Όπως έγινε ανάποδα με Ναντ και Ολυμπιακό και σαν να άλλαξαν θέσεις έγινε και με Μαρσέιγ».

Για το αν του ταιριάζει η Ναντ: «Ναι ίσως η Ναντ να μου ταιριάζει. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό αύριο, όπως κάνω πάντα. Έχω σκοράρει κατά της Ναντ στη Γαλλία».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024