Διατήρησε το +2 από την Μάντσεστερ Σίτι η Άρσεναλ (5-0)
Η Άρσεναλ επικράτησε με της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League, διατηρώντας έτσι το +2 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.
Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (30/10) η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας με 5-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League, διατηρώντας έτσι το +2 από την δεύτερη Μάνστσεστερ Σίτι, η οποία μια μέρα νωρίτερα κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ.
Το προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε ο Μαρτινέλι στο 5′, με τον Νέλσον να χτυπά «δις» μέσα σε τρία λεπτά (49-52) για το 3-0. Στη συνέχεια την «σκυτάλη» πήρε ο Πάρτεϊ ο οποίος με κοντινή προβολή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Έντεγκααρντ στο 78′ με άπιαστο σουτ.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.