Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριμαία: Η συγκλονιστική στιγμή της ανατίναξης του φορτηγού στη γέφυρα του Κερτς

Κριμαία: Η συγκλονιστική στιγμή της ανατίναξης του φορτηγού στη γέφυρα του Κερτς

Τι μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ

Βίντεο – ντοκουμέντο από την έκρηξη στη στρατηγικής σημασίας γέφυρα που συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή, η πυρκαγιά στη γέφυρα που συνδέει τη χερσόνησο της Κριμαίας με το δίκτυο μεταφορών και συγκοινωνιών της Ρωσίας οφειλόταν στην ανατίναξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά, προσθέτοντας πως το τμήμα της γέφυρας που χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα έχει υποστεί ζημιά.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση – βόμβα από Κίεβο – Η γέφυρα της Κριμαίας ήταν μόνο η αρχή

«Στις 06:07 (σ.σ. τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας (…) σημειώθηκε έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά, που προκάλεσε πυρκαγιά σε επτά βαγόνια τρένου που κατευθυνόταν προς την Κριμαία» ανέφερε η επιτροπή.

Την ίδια ώρα, ο σύμβουλος του ουκρανού προέδρου, Μιχαήλο Ποντόλιακ -ίσως σε μια έμμεση παραδοχή για ανάμειξη του Κιέβου στην υπόθεση- αποκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα ως «την αρχή».

«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί, κάθε τι κλεμμένο πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία και οι Ρώσοι πρέπει να εκδιωχθούν από τις κατεχόμενες περιοχές» έγραψε στο Twitter ο ουκρανός αξιωματούχος.

Η στιγμή της έκρηξης

Ανεπιβεβαίωτο υλικό που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αναπαράγουν και ρωσικά ΜΜΕ, φέρεται να δείχνει τη στιγμή που ένα φορτηγό εκρήγνυται στη γέφυρα του Κερτς.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024