Πρωταγωνιστής σε ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε χωρίς να το θέλει ένας Κρητικός, ο οποίος θέλησε να επισκεφθεί τον τάφο του παππού του.
Όταν ο Κώστας Δασκαλάκης πήγε να αφήσει λίγα λουλούδια στον τάφο του παππού του, γιατρού και ευεργέτη του Ρεθύμνου Γεωργίου Σαουνάτσου, αντιλήφθηκε ότι μια άλλη οικογένεια είχε θάψει έναν άλλον άνθρωπο!
Μετά το αρχικό σοκ, ο εγγονός του Γεωργίου Σαουνάτσου αναζήτησε τους υπεύθυνους του νοσοκομείου, προκειμένου να πληροφορηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί με τον τάφο που ήταν στην κατοχή της οικογένειάς του από το 1947.
Στη συνέχεια, η Ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο τον ενημέρωσε ότι ο τάφος είχε πωληθεί αντί μεγάλου τιμήματος και πως οι νέοι ιδιοκτήτες γνωρίζουν που φυλάσσονται τα οστά των προγόνων του, κάτι που σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Δασκαλάκη δεν συνέβη.
Πλέον, όπως φαίνεται η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ το θέμα φαίνεται ότι έχει ήδη φτάσει σε γνώση της μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας