Χατζισαφί: «Ντρέπομαι για την κατάσταση στο Ιράν» (pics)
Ο Εχσάν Χατζισαφί έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τη ντροπή που νιώθει για τα όσα γίνονται στο Ιράν, ενώ έστειλε μήνυμα υπέρ των καταπιεσμένων γυναικών.
Το χάος που επικρατεί στο Ιράν μετά το θάνατο της 22χρονης Αμινί, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει αναταραχή και στην Εθνική Ομάδα του Ιράν που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Μουντιάλ 2022.
Ο Εχσάν Χατζισαφί, μετά την ισοπαλία του Ιράν με τη Σενεγάλη, επιστρέφει στην Αθήνα για να ενταχθεί ξανά στο ρόστερ της ΑΕΚκαι τοποθετήθηκε δημοσίως για την κατάσταση που επικρατεί στο Ιράν.
Ο αρχηγός των Ιρανών εξέφρασε την ντροπή που νιώθει για τα βίαια περιστατικά που γίνονται στην χώρα και έστειλε μήνυμα υπέρ των καταπιεσμένων γυναικών.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του:
«Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το άλλο μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα».
«Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Θα αγωνιζόμαστε για εσάς και την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον θάνατο. Λύστε τα προβλήματα τους αντί να ασκείται βία».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά την ιστορική πρόκριση στα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.