Καβγά με συμμαθητή του είχε ο εννιάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ και, πάνω στα… νεύρα του, τον προειδοποίησε ότι «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχεις».
Τα παραπάνω αναφέρει η βασιλική εμπειρογνώμονας και συγγραφέας, Κέιτι Νίκολ. Σύμφωνα με την ίδια, ο Τζορτζ έχει μάθει ότι επίσης θα γίνει μονάρχης αφού είναι δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, οι γονείς του προσπαθούν να μην τον «φορτώνουν» με ευθύνες, αν και μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά με αίσθηση του καθήκοντος.
«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τη φράση “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις”», εξήγησε.
Πότε έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα γίνει βασιλιάς
Ο πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται ότι έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας περίπου στα έβδομα γενέθλιά του.
Σύμφωνα με το βιβλίο που γράφει η Νίκολ, η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του, καθώς κατάφεραν να ισορροπήσουν τα παιδιά τους, αν και οι ίδιοι είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.