Οι εξελίξεις τρέχουν και ο ΑΝΤ1 καλείται όχι μόνο να βρει ένα project που θα αξιοποιηθεί το μοντέλο, αλλά και μια λύση για την συμπαρουσιάστρια που θα καθίσει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.
Θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία αποτελούσε και την πρώτη επιλογή του παρουσιαστή της εκπομπής;
Θα αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας η Φωτεινή Πετρογιάννη που είναι ήδη στο πάνελ;
Μήπως θα είναι κάποιο δυνατό όνομα που φέτος δεν έχει εκπομπή, παραδείγματος χάρη η Κατερίνα Καραβάτου ή η Ιωάννα Μαλέσκου;
Ή θα πάρει εξ ολοκλήρου στα χέρια του, τα ηνία της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας;
Μετά τη Δούκισσα, ποια;
Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η Τζώρτζια Συρίχα, διευθύντρια του Υouweekly, η οποία αποκάλυψε το φαβορί.
Από ό,τι φαίνεται το κανάλι του Αμαρουσίου θα επιλέξει μια έμπειρη παρουσιάστρια που έχει γράψει τα δικά της χιλιόμετρα στην πρωινή, αλλά και τη μεσημεριανή ζώνη.
Αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καραβάτου. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, δεν έχουν γίνει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευερές, αλλά το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι και είναι το επικρατέστερο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.