Αλμυρός: Απίστευτη κτηνωδία – Σκότωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο – Πρόστιμο 30.000 ευρώ
Στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για τη θανάτωση του άτυχου ζώου.
Νέο περιστατικό με θανάτωση ζώου καταγράφεται στη χώρα μας, αυτή τη φορά στον Αλμυρό όπου 56χρονος θανάτωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο.
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στον Αλμυρό Μαγνησίας, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, 56χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και λοιπών διατάξεων.
Στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για τη θανάτωση του άτυχου ζώου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας του, εντός οικισμού Αλμυρού, φορώντας γάντι στο αριστερό του χέρι, προέβη στη ρίψη αντικειμένου περιτυλιγμένο με χαρτοπετσέτα, το οποίο αφού έφαγε αδέσποτος σκύλος που βρισκόταν στο σημείο και με την πάροδο είκοσι περίπου λεπτών της ώρας, θανατώθηκε. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση.
Η ταυτοποίηση του δράστη και η εξιχνίαση του εγκλήματος, επιτεύχθηκαν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο και κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη.
Ο 56χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικων Βόλου, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442