Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίκι Μάρτιν: Μηνύει τον ανιψιό του μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση

Ρίκι Μάρτιν: Μηνύει τον ανιψιό του μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση

Ο «βασιλιάς της λάτιν ποπ» μηνύει τον Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες για εκβιασμό και ζητά 20 εκατομμύρια δολάρια

Μήνυση – μαμούθ σε βάρος του ανιψιού του κατέθεσε ο Ρίκι Μάρτιν. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για τον γνωστό τραγουδιστή, καθώς ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, τον κατηγόρησε για αιμομιξία αλλά και για ψυχική και σωματική κακοποίηση.

Κατά του 50χρονου εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα, τα οποία στα τέλη του Ιουλίου ανεστάλησαν ενώ ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν απέσυρε τις καταγγελίες σε βάρος του.

Η φήμη του έχει υποστεί πλήγμα

Την Τετάρτη (8/9) ο «βασιλιάς της λάτιν ποπ» πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε μήνυση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του 21χρονου, για εκβιασμό, κακόβουλη δίωξη και οικονομική ζημιά.

Σύμφωνα με το TMZ, ο νεαρός δεν έχει σταματήσει να παρενοχλεί τον τραγουδιστή και να του στέλνει διάφορα μηνύματα στο Instagram, απειλώντας τον ότι θα «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του αν δεν του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό».

Στην αγωγή που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο του Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο αναφέρεται ότι η φήμη του 50χρονου τραγουδιστή έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα.

Επίσης, σημειώνεται ότι πριν την έκδοση των περιοριστικών μέτρων, ο Ντένις καυχιόταν ότι είναι ανιψιός του Πορτορικανού σταρ και ότι για τέσσερις μήνες (από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022) του έστελνε καθημερινά πάνω από δέκα μηνύματα.

Μάλιστα, ο 21χρονος έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει το κινητό του στο προφίλ του στο Instagram, με αποτέλεσμα εκείνος να αναγκαστεί να αλλάξει αριθμό.

Ακόμη, ο νεαρός φέρεται να έφτιαξε προφίλ για ένα από τα δύο παιδιά του Ρίκι Μάρτιν, δημιουργώντας ένα αίσθημα ανασφάλειας στην οικογένειά του.

Τέλος, στην ίδια μήνυση ο Ρίκι Μάρτιν τονίζει ότι οι ψευδείς ισχυρισμοί του ανιψιού του, του έχουν προκαλέσει οικονομική ζημιά τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς αρκετές συμφωνίες και projects που είχε κλείσει ακυρώθηκαν.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024