Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρίκι Μάρτιν: Κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνων

Ρίκι Μάρτιν: Κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνων

Ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδερφής του τραγουδιστή, ισχυρίζεται πως είχε ερωτική σχέση με τον θείο του.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, τον κατηγορεί για αιμομιξία καθώς όπως ανέφερε ο 21χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με τον διάσημο θείο του.

Ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες είναι ο γιος της αδερφής του Ρίκι Μάρτιν και προέβη σε καταγγελία εναντίον του για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, γεγονός που εάν αποδειχθεί αληθές, ο τραγουδιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 έτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Ρίκι Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, μέχρι πρότινος το όνομα του καταγγέλοντα παρέμενε άγνωστο, με τον τραγουδιστή να αρνείται την όποια κατηγορία.

Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται πως «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσας, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο 21χρονος ισχυρίζεται πως διατηρούσε με τον θείο του, η οποία μάλιστα έληξε πριν δύο μήνες. Εκπρόσωπος του Μάρτιν, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 50χρονος σταρ, ο οποίος εθεάθη στο Λος Άντζελες την Παρασκευή στα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς που πρωταγωνιστεί, κλήθηκε να παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου, για τη δίκη του.

Ο κατήγορος του Μάρτιν, που πιστεύεται ότι είναι ο ανιψιός του, υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Η εντολή απαγόρευε στον Μάρτιν να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει στον κατήγορο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φοβάται για την ασφάλειά του».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024