Η Εθνική μας ομάδα διασταυρώνει τα ξίφη της με την Εσθονία, στοχεύοντας στο απόλυτο σε μια αναμέτρηση δίχως ουσιαστικό κίνητρο, με τον Ιττούδη να αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον.
Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία (8/9, 18:00, ΕΡΤ1) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, έχοντας ως στόχο το 5/5, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.
Η «επίσημη αγαπημένη» καλείται να βγάλει την υποχρέωση και να προετοιμαστεί μέσα από τη σημερινή αναμέτρηση για τα νοκ άουτ που έρχονται στο Eurobasket.
Η επανεμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο είναι αρκετά πιθανή, αφού ο 24χρονος φόργουορντ ανεβάζει καθημερινά στροφές, προκειμένου να επιστρέψει στη δράση, σε αντίθεση με αρκετούς παίκτες που δεν αποκλείεται να μην πατήσουν καθόλου παρκέ, προκειμένου να προφυλαχθούν εν όψει της συνέχειας.
Αδιάφορη και η Εσθονία, αφού μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης έχει χαθεί και μαθηματικά η πρόκριση για εκείνη.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.