Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Μαρσέλο ο οποίος αναμένεται το απόγευμα στην Ελλάδα και το βράδυ (20:45) ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα τον υποδεχτεί στο «Γ. Καραισκάκης».
Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη μεγάλη μεταγραφή και τόνισε πως όλοι στα αποδυτήρια της ομάδας μιλούσαν γι’ αυτό, με τον ίδιο αρχικά να πιστεύει πως ήταν απλά μία φήμη.
Όσα είπε ο Βατσλίκ:
«Είναι ένας μύθος. Όλοι τον γνωρίζουμε. Όταν βγήκε η φήμη λέω στην αρχή ΟΚ θα είναι φήμη. Το πρωί που ξύπνησα ήταν επίσημο.
Όλοι στα αποδυτήρια μιλούσαμε για αυτή τη μεταγραφή. Τώρα θα έχουμε στην ομάδα έναν παίκτη με πέντε Champions League».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.