Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «μωρή τρέλα» του Πρίντεζη στον Μαρσέλο και η… αποθέωση του Βραζιλιάνου από την ελίτ του παγκοσμίου αθλητισμού (Pics)

Το «μωρή τρέλα» του Πρίντεζη στον Μαρσέλο και η… αποθέωση του Βραζιλιάνου από την ελίτ του παγκοσμίου αθλητισμού (Pics)

Ο Γιώργος Πρίντεζης ενθουσιάστηκε με τη σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο, ενώ οι κορυφαίοι του παγκόσμιου αθλητισμού (και όχι μόνο) αποθέωσαν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο Ολυμπιακός «πυροδότησε» τη «βόμβα» του καλοκαιριού την περασμένη Παρασκευή, καθώς συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο για συμβόλαιο 1+1 ετών.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου μάλιστα οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τη μεταγραφή, που θεωρείται μια από τις καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Φοβερός και τρομερός ο Κύργιος: «Πέταξε» εκτός US Open τον Μεντβέντεφ (3-1)

Η απόκτηση του 34χρονου αριστερού μπακ της βασίλισσας και της εθνικής Βραζιλίας, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό και φρενίτιδα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ απόψε το βράδυ (20:45) αναμένεται να γίνει χαμός στο Καραϊσκάκη για την παρουσίαση και την αποθεωτική υποδοχή στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρσέλο την Κυριακή έστειλε το πρώτο του ερυθρόλευκο μήνυμα μέσα από το Instagram του λέγοντας πως είναι τεράστια τιμή να είναι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός, σκορπώντας νέα «έκρηξη» χαράς στους οπαδούς της ομάδας και όχι μόνο.

Κάτω από την ανάρτηση του σπουδαίου αριστερού μπακ της βασίλισσας, αλλά και της εθνικής Βραζιλίας έγινε «χαμός» με πολλούς από τους νέους του συμπαίκτες στο λιμάνι να αντιδρούν, όπως ο Ελ Αραμπί και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Εκτός από αυτό όμως, υπήρξαν και σχόλια από τον Γιώργο Πρίντεζη που έγραψε «μωρή τρέλα», αλλά και τους πρώην παίκτες των Πειραιωτών, Τζιοβάνι, Ντουντού Σεαρένσε και Γκιγιέρμε. Αξίζει να σημειωθεί πως αντέδρασε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και άτομα εκτός ποδοσφαίρου όπως η Μαρία Σάκκαρη.

Κλείνοντας, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και συμπατριώτης του Μαρσέλο, Βινίσιους Τζούνιορ σχολίασε, όπως και ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Ρις Τζέιμς της Τσέλσι, αλλά και η κορυφαία παίκτρια στην Ευρώπη τη σεζόν που πέρασε, Αλεξία Πουτέγιας, που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις και τα σχόλια:

Δείτε τη χθεσινή ανάρτηση του Μαρσέλο και τα χιλιάδες σχόλια: 

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024