Η κλάση του Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί. Ο Αιγύπτιος άσος ανήκει ήδη στους θρύλους της Premier League χάρη στα κατορθώματά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ωστόσο στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ η απόδοσή του σχολιάστηκε για ένα αρνητικό… κατόρθωμα.
Οι «reds» ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν εννιά γκολ, θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα, αλλά ο Αιγύπτιος δεν είχε συμμετοχή σε κανένα από αυτά. Κι όμως! Ο Σαλάχ τελείωσε το παιχνίδι με μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ. Σε ένα ματς που μόνο ο… Άλισον δεν σκόραρε, ο Αιγύπτιος δεν έκανε αισθητή την παρουσία του αν και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκειά του.
Όπως είναι λογικό, το παραπάνω στατιστικό δεν πέρασε απαρατήρητο, με τους Άγγλους να «γλεντάνε» τον Σαλάχ στο twitter.
Sebelum ada permainan #FPL, semua fans Liverpool pasti senang. Sekarang, tidak lagi. Terutama yang kaptenin Salah.
Firmino: 2 gol 3 assist Diaz: 2 gol TAA: 1 gol 1 assist Tsimikas: 2 assist Carvalho: 1 gol Elliott: 1 gol van Dijk: 1 gol Robertson: 1 assist Salah: 0 gol 0 assist pic.twitter.com/W6Mr9oogNr
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.