Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπερθέαμα στην Premier League: Εννιά γκολ έβαλε η Λίβερπουλ, δύο ασίστ ο Τσιμίκας - Χατ τρικ ο Χάαλαντ

Υπερθέαμα στην Premier League: Εννιά γκολ έβαλε η Λίβερπουλ, δύο ασίστ ο Τσιμίκας – Χατ τρικ ο Χάαλαντ

Η Λίβερπουλ ξέσπασε στην Μπόρνμουθ, την οποία και διέλυσε με σκορ 9-0, η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει 2-0 όμως με χατ τρικ του Χάαλαντ έκανε την ανατροπή (4-2), ενώ ο Στέρλινγκ καθάρισε για την Τσέλσι.

«Βροχή» από γκολ στην Premier League, με τις αναμετρήσεις να προσφέρουν γκολ, θέαμα και απίστευτα ματς για το «κυρίως πιάτο» της 4ης αγωνιστικής.

Αρχικά, η Λίβερπουλ ξέσπασε πάνω στην Μπόρνμουθ μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με μια εξωγήινη εμφάνιση διέσυρε την αντίπαλο της σκοράροντας εννιά γκολ για το τελικό 9-0!

Τον χορό των γκολ άνοιξαν οι Ντίαζ και Έλιοτ στο 3′ και το 6′ αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι Αλεξάντερ-Άρνολντ (28′) και Φιρμίνο (31′) για το 4-0. Ο Φαν Ντάικ έγραψε το 5-0 στο 45′ για το ημίχρονο.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχαν διάθεση να σταματήσουν εκεί και συνέχισαν να σκοράρουν κατά ριπάς.

Ο Μέφαμ με αυτογκόλ στο 46′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, για να έρθει ο Φιρμίνο στο 63′ και να κάνει το 7-0.  Στο 80′ ο Καρβάλιο και στο 85΄ο Ντίαζ, μετά από ασίστ του Τσιμίκα αμφότεροι, διαμόρφωσαν το τελικό και αδιανόητο 9-0 για τους «κόκκινους».

Η Μάντσεστερ Σίτι τα… χρειάστηκε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, καθώς βρέθηκε από 21′ να χάνει με 2-0. Ο Στόουνς με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 4′ και ο Άντερσεν διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Από εκεί πέρα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε τα… δόντια της. Αρχικά ο Μπερνάρντο Σίλβα μείωσε σε 2-1 στο 53′ και στη συνέχεια ανέλαβε ο Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ να σημειώνει χατ τρικ σκοράροντας στο 62′, στο 70′ και στο 81′ για το τελικό 4-2.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ καθάρισε για την Τσέλσι, η οποία και επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Λέστερ παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 28′ λόγω αποβολής του Γκάλαχερ. Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 47′. Στη συνέχεια έκανε δύο δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του στο 63′ για το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι αλεπούδες ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Μπαρνς στο 67′.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024