Εγνατία Οδός: Ελληνοτουρκική… σύγκρουση σε απίστευτο τροχαίο
Κοιμήθηκε ο έλληνας οδηγός αυτοκινήτου που εκινείτο στην Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο αφού πήρε αρκετές τούμπες κατέληξε σε προπορευόμενο με τούρκο οδηγό.
Απίστευτο τροχαίο ατύχημα, χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα στην Εγνατία Οδό (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi), μεταξύ Μάκρης – Αλεξανδρούπολης, στο ρεύμα προς Κήπους.
Ξέφυγε απο την πορεία του
Το αυτοκίνητο που φαίνεται αναποδογυρισμένο στη φωτογραφία κάτω, το οποίο οδηγούσε Ελληνας, λίγο μετά τον κόμβο της Μάκρης και πάνω στη στροφή, με κατεύθυνση προς τα διόδια Αρδανίου, ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε μέσα στο οδόστρωμα, πήρε αρκετές τούμπες, και έπεσε τελικά σε προπορευόμενο όχημα με τούρκο οδηγό.

Αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο
Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα evros-news.gr, κανένας από τους επιβαίνοντες και στα δύο αυτοκίνητα δεν τραυματίστηκε από το ντεραπάρισμα και τη σύγκρουση που ακολούθησε, όπως διαπίστωσε και το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη διακομιδή, αν χρειαζόταν, τραυματιών.
Τον πήρε ο ύπνος
Στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς τους Κήπους, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, υπήρξε δυσκολία στην κυκλοφορία και χρειάστηκε η παρέμβαση της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης που επιλήφθηκε και του συμβάντος, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να ανατραπεί.
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
- Κίνδυνος στη δημόσια υγεία από την απόσυρση αντιβιοτικού πρώτης γραμμής
- Ιράν: Σενάρια για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του καθεστώτος – Τι μπορεί να σημάνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)
































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442