Η Λέστερ δεν… ψάχνεται να παραχωρήσει τον αμυντικό Γουέσλι Φοφανάκαι έχει απορρίψει δύο προσφορές για τον Γάλλο, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.
Ο 21χρονος άσος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, αλλά ο Ρότζερς είπε ότι η ομάδα των Μίντλαντς θέλει να κρατήσει τον πολλά υποσχόμενο νεαρό.
«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε. Φυσικά, αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αυτό εξετάζεται από τον σύλλογο», είπε ο Ρότζερς και πρόσθεσε: «Είναι ένας κορυφαίος νεαρός αμυντικός και δεν υπάρχουν πάρα πολλοί στην ηλικία του».
Η Λέστερ απέκτησε τον Φοφανά με πενταετές συμβόλαιο από την Σεντ Ετιέν τον Οκτώβριο του 2020. Οι «αλεπούδες» τερμάτισαν στην 5η θέση της Premier League και ο ίδιος αναδείχθηκε ο καλύτερος νεαρός παίκτης της σεζόν στην ομάδα.
«Τουλάχιστον άλλος ένας χρόνος εδώ θα ήταν πολύ σημαντικός για την εξέλιξή του, αλλά είναι αρκετά ήρεμος και χαλαρός με την κατάσταση», επεσήμανε ο Ρότζερς και τόνισε: «Γνωρίζει το ενδιαφέρον. Καταλαβαίνει πού βρισκόμαστε ως σύλλογος και πως τον βλέπουμε».
Ο Φοφανά υπέστη κάταγμα περόνης σε ένα φιλικό προετοιμασίας του 2021 εναντίον της Βιγιαρεάλ που τον κράτησε εκτός γηπέδου μέχρι τον περασμένο Μάρτιο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.