Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει σε λίγη ώρα (21.30) τα ξίφη του με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα στη ρεβάνς του 1-1 στο «Γ.Καραϊσκάκης» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι Πειραιώτες θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να είναι αυτοί που θα «σφραγίσουν» την πρόκριση για τα play off του θεσμού εκεί όπου τους περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού.
Λίγη ώρα πριν το πρώτο σφύριγμα της μεγάλης «μάχης» οι παίκτες του, Κάρλος Κορμπεράν έκαναν την πρώτη αναγνωριστική τους βόλτα στο χορτάρι του «Tehelne Pole».
Δείτε βίντεο:
Στον αγωνιστικό χώρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν τη σέντρα:
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.