Μόνο εμβολιασμένους αθλητές θα παίρνει η Τότεναμ
Η Τότεναμ μετά από συμφωνία Κόντε – διοίκησης θα αγοράζει μόνο εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές.
Μετά από συμφωνία του Αντόνιο Κόντε και της διοίκησης, η Τότεναμ θα προχωράει μόνο σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού!
Στα σπιρούνια θεωρούν πως με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη και αποκτώντας πλήρως εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές πως μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο διασποράς εντός της ομάδας αλλά και να μειώσουν τους απόντες ανά αγώνα.
Την ίδια ώρα, με αυτόν τον τρόπο ο Κόντε θα έχει διαθέσιμο κάθε ποδοσφαιριστή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού υπάρχουν χώρες που δεν επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους ανθρώπους να εισέλθουν σε αυτή. Κάτι που φυσικά «πιάνει» και τους αθλητές!
Οι Λονδρέζοι έχουν προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις ως τώρα, κάνοντας δικούς τους τους Ριτσάρλισον, Μπισουμά, Σπενς, Φόρστερ, Λανγκλέ και Πέρισιτς!
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442