Έπειτα από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων και αλλαγών στα ποσά και τους όρους των συμφωνιών με τον «Αίαντα» και τον παίκτη, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή.
Το deal με το κλαμπ του Άμστερνταμ έκλεισε στα 55 εκατομμύρια ευρώ, ο Λισάντρο θα υπογράψει μέχρι και το 2027, με την καθοριστική κουβέντα να γίνεται στην ολλανδική πρωτεύουσα την Τετάρτη (13/7).
Lisandro Martínez to Manchester United, here we go! Full agreement in place between Man United and Ajax for package up to €55m. Lisandro will sign until 2027, documents now approved. ?? #MUFC
Deal done – meeting in Amsterday on Wednesday was the key step. Ten Hag, big factor. pic.twitter.com/qyYskmgNMU
Ο Αργεντινός αμυντικός θα τεθεί στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαγκ και θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους, η οποία μέχρι και πέρυσι τους είχε παρέα στον Άγιαξ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.
Ο Στρεφέτσα άνοιξε το σκορ, ο ΜακΤόμινεϊ ισοφάρισε μεν, αλλά η Νάπολι δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και στραβοπάτησε στην έδρα της Πάρμα (1-1), για την Serie A.