Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με το ESPN, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί και του χρόνου στο Champions League

Το… σίριαλ για το πού θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται.

Παρά το γεγονός ότι ο πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ένα χρόνο συμβολαίου ακόμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το μέλλον του στους Κόκκινους Διάβολους είναι εξαιρετικά αβέβαιο, καθώς ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει φέτος από το «Ολντ Τράφορντ», διότι θέλει να εξακολουθεί να αγωνίζεται στο Champions League και όχι στο Europa, όπου θα συμμετάσχει η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του CR7 όλο και πληθαίνουν. Χθες, Πέμπτη, πορτογαλικά Μέσα αποκάλυψαν αστρονομική πρόταση ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο έμπειρος άσος αρνήθηκε τη συγκεκριμένη απίστευτη προσφορά. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η Τσέλσι και ο Τόμας Τούχελ τού έριξαν… πόρτα.

Η προσπάθεια να αγωνιστεί και τη σεζόν 2022-23 στο Champions League ο Ρονάλντο όμως δε σταματά εδώ. Ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, κάνει ό,τι μπορεί για να του προσφέρει την καλύτερη δυνατή μεταγραφή και σύμφωνα με το ESPN δύο ομάδες έχουν μπει στο κόλπο της απόκτησης του πορτογάλου σταρ. Ο λόγος για τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια, όσον αφορά μια πιθανή μετακίνηση στους Ροχιμπλάνκος, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει πέντε (!) επιθετικούς στο ρόστερ της (Γκριεζμάν, Ζοάο Φέλιξ, Κούνια, Κορέα και Μοράτα), έχει βάλει ως προτεραιότητά της την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Η Μπάγερν, από την άλλη πλευρά, από τη στιγμή που χάνει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος οδεύει προς την Μπαρτσελόνα, πιθανώς δε θα έλεγε «όχι» στην προοπτική αγοράς του Κριστιάνο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024