Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρονάλντο: Στα άκρα οι σχέσεις του με τη Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: Στα άκρα οι σχέσεις του με τη Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγνοείται από τις προπονήσεις, η Γιουνάιτεντ απαιτεί την εμφάνισή του και τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης παραμονεύουν για την αρπαγή του.

Πριν από λίγες μέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως λόγω ενός προσωπικού προβλήματος θα απουσιάσει για λίγο καιρό από τις προπονήσεις των κόκκινων διαβόλων, ωστόσο τη Δευτέρα εντοπίστηκε να προπονείται κανονικά στο βοηθητικό της εθνικής Πορτογαλίας. |

Τώρα οι σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται να βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί καθώς ενώ η διοίκηση της ομάδας τον ενημέρωσε πως πρέπει να παρουσιαστεί άμεσα για την έναρξη της προετοιμασίας, τα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως για τρίτη ημέρα προπονήσεων ο Ρονάλντο δεν εμφανίστηκε φουντώνοντας έτσι περισσότερο τις φήμες για αποχώρησή του.

Η καθυστέρηση της Γιουνάιτεντ να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι καθώς και το γεγονός πως την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται στο Uefa Champions League, φαίνεται να είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που οδήγησαν τον Πορτογάλο να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

Το μεγάλο κίνητρο του Ρονάλντο είναι να βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στο κορυφαίο επίπεδο και να προσθέσει ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή του. Φαίνεται λοιπόν πως η επιθυμία του είναι ξεκάθαρη και φρόντισε να την κάνει ξεκάθαρη με βροντερό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Τζοέλ Μπολομπόι: Ο παρτενέρ του Γιάννη «απογειώνει» τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα

Ήδη έχουν ακουστεί πολλές ομάδες οι οποίες θα ενδιαφέρονταν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τις Τσέλσι και Μπαρτσελόνα να είναι εκείνες που προκαλούν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Οι μπλε του Λονδίνου πρόσφατα άλλαξαν ιδιοκτησιακό καθεστώς και πέρασαν στα χέρια του Αμερικανού επιχειρηματία Todd Boehly, ο οποίος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να κινηθεί για τον κάτοχο 5 χρυσών μπαλών.

Σαν βόμβα «έσκασε» και η είδηση πως τη Δευτέρα ο μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, για να συζητήσουν σχετικά με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του άλλοτε άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι οι Μπλαουγκράνα προστίθενται στη λίστα με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει-άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο- ενδιαφέρον, στην οποία ήδη βρίσκονται οι Τσέλσι, Μπάγερν και Νάπολι.

Θυμίζουμε πως και πέρυσι πριν ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Γιουνάιτεντ το όνομά του είχε γραφτεί έντονα για τη Μάντσεστερ Σίτι με την επιστροφή του ωστόσο να πραγματοποιείται έπειτα από την παρέμβαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Κατά την παραμονή του στο Μάντσεστερ ο Ρονάλντο πέτυχε 24 γκολ σε 37 συμμετοχές και αποτέλεσε το μεγαλύτερο επιθετικό κίνδυνο, ενώ σε κανέναν από τους αγώνες στους οποίους συμμετείχε η Γιουνάιτεντ δεν έχασε.

Το δεδομένο είναι πως για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, ο Ρονάλντο και η ομάδα που θα αγωνίζεται αποτελούν το ζήτημα που συζητάει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος.

Επιμέλεια: Στέργιος Σπυρόπουλος

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024